top of page

OVER ONS

Roy

“Mijn roots liggen in Haarlem waar ik opgroeide tussen verschillende culturen. Als kind leerde ik spelende wijs de verschillende keukens kennen van m’n buurtvrienden zoals de Indonesische, Antilliaanse Hindoestaanse, Turkse, Marokkaanse en Surinaamse.

 

Door te reizen probeer ik steeds beter de cultuur en keuken te begrijpen van alle mooie landen die we hebben mogen zien. Ik ben vanuit de basis klassiek Frans geschoold en ik vind het belangrijk om het product in zijn waarde te laten. Hierdoor kies ik heel zorgvuldig mijn leveranciers; ik zoek naar kleine leveranciers die me de beste producten zo vers mogelijk kunnen leveren. Vaak zijn dit lokale producenten. We wonen in een geweldige regio qua aanbod.

 

Alles samen vertaal ik naar mijn eigen keuken.

 

Je kunt bij TOV allerlei smaken verwachten in een menu; van klassiek Frans, Mediterraans tot Aziatisch.”

Marlies

“Ik ben opgegroeid op een boerderij in Groote Keeten. Echt het platteland.

 

Bij ons thuis stond de moestuin centraal in de keuze van wat we aten. Nu pas besef ik wat een rijkdom dit is en heb veel respect voor onze producten en hun producenten.

 

Dit zoek ik ook de wijnen die we schenken. En natuurlijk de kazen die veel uit onze mooie regio komen. Ik verdiep me graag in kleine wijnboeren.

 

Het is geweldig om zoveel te mogen leren en hoe meer ik leer hoe meer ik besef wat ik nog niet weet.”

bottom of page